Varázslatos adventi különkiadás: Harry Potter studió és Oroszlánkirály színpadi előadás

Varázslatos adventi különkiadás: Harry Potter studió és Oroszlánkirály színpadi előadás

  1. /
  2. 2024.11.22.
    3/2
    Reggeli
    Kétágyas standard szoba
    179 900  Ft/fő
    359 800  Ft/foglalás

Mit tartalmaz a feltüntetett ár?

  • repülőjegy Budapest-London retúr,
  • 1 db kis kézipoggyásszal (40*20*30),
  • 2 éjszaka szállás szállodai elhelyezéssel, kétágyas szobákban, reggelivel,
  • az idegenvezetés költségeit

Milyen egyéb költségek merülhetnek fel?

  • Kötelezően fizetendő programköltség: 235 GBP
    • Tartalmazza: Warner Bros Stúdió (Harry Potter) stúdió belépő és autóbusz költsége az első napra egész napra, a reptérre való visszajutás és a többi napi helyi tömegközlekedés költsége, színház jegy a Lyceum színház oroszlánkiály (Lion King) musical-re. Az előadás musical, zenés darab, angol nyelvű, magyar nyelvre való fordítási lehetőség nincs.
  • Fakultatív programköltség:
    • London Eye: 40 GBP
    • Tower of London: (18 alatt: 20 GBP / 18 felett: 40 GBP
    • Madame Tussauds: 30 GBP
  • utasbiztosítás 3 nap: 18 éven aluliaknak: 1.380,-Ft/fő, 18 éven felülieknek: 2.760,-Ft/fő
  • útlemondási biztosítás standard útlemondási biztosítás, a részvételi díj 2 %-a 

Programleírás

1. NAP: INDULÁS, ISMERKEDÉS A CITYVEL, AHOL A TÖRTÉNELEM KEZDŐDÖTT, MAJD LÁTOGATÁS A HARRY POTTER STÚDIÓBA

A budapesti Liszt Ferenc reptérről indulunk Londonba a hajnali órákban. Londoni Luton repterére reggel érkezünk meg, majd idegenvezetőnk segítségével megkezdjük az ismerkedést a világ egyik legnagyszerűbb fővárosával. Ma bérelt busszal közlekedünk, a nap első programjaként megtekintjük a Tower-hidat és a Tower of London-t (F) fakultatív program, megcsodáljuk az ezeréves épületegyüttest és bent megtekinthetjük a királyi koronázási ékszereket és megismerkedhetünk az angol történelem kezdeteivel, királyok és királynék életével és halálával. Találkozhatunk a híres és védett hollókkal is, akik a holt lelkek őrzői. Délután indulás a Harry Potter Stúdióba, ahol megtekinthetjük a film forgatásának népszerű helyszíneit, a Roxford Expresst, a forgatáshoz használt díszleteket, ruhákat, a kulisszatitkokat csodás adventi hangulatban feldíszített környezetben, majd lesz lehetőség megvacsorázni a stúdióban, és megkóstolhatjuk a vajsört is. Késő este érkezés a szállásra (A napi program a menetrend módosulásának függvényében változhat.)

2. NAP: WESTMINSTER NEGYED, CITY VÁROSNÉZÉS ÉS SZÍNHÁZ           

Reggeli után programunkat a London Eye-nál (F) fakultatív program, kezdjük ahol lehetőség lesz felszállni az óriáskerékre, innen az egész város belátható, szép idő esetén a 40 kilométerre fekvő Windsorig is el lehet látni! Ezután séta a Westminster negyedben: Houses of Parliament, Big Ben, majd felsétálunk a White Hall- on (a királynő lovasgárdája), érintve a Downing Street 10 épületét. Utunkat együtt folytatjuk tovább, Great Scotland Yard (mely a filmben ismert Mágiaügyi minisztérium külső felvételi helyszínéül szolgált.), Trafalgar Square fele, majd elsétálunk a St. James Parkon át a Buckingham Palotához. Innen Piccadilly Circus fele megyünk, utunk során átmegyünk a Brodway városrészen, ahol a színházak találhatóak, s melyek egyikében játszák a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darabot, majd szabadidő és vacsorázási lehetőség a Leicester squarere és Covent Garden környékén. Utána igény esetén lehetőség van a színház előtt elmenni az Oxford street környékére vagy benézni a British múzeumba.  Az esti színház 19:30-kor kezdődik, körülbelül 22:30-ig tart majd.

3. NAP: KULTÚRA ÉS SZÓRAKOZÁS   

Reggeli után elhagyjuk a szállásunkat és napunkat a St Paul’s katedrálisnál kezdjük és megnézzük a Millennium hídat is (mely ismert helyszíne a Harry Potter és a főnix rendje kezdő jeleneteiből). Metróval átmegyünk a King’s Cross-ra, ahol a fényképet készíthetünk a filmben híres 9 és ¾-ik vágánnyal. A pályaudvar mellett megtekinthetjük a St. Pancras International állomás épületét, melynél a muglik láthatták Harry és Ron kocsiját repülni. Innen együtt elmegyünk az Oxford Street-re ahol lehetőség lesz vásárolni vagy aki szeretne egyénileg el lehet menni a Madame Tussauds Panoktikumba(F) fakultatív program. A Baker Streetről megyünk ki a reptérre. A nap végén a reptérre utazunk és hazarepülünk Budapestre az esti órákban. (23:25-kor érkezés)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk

Szállás leírása

Az Ibis Earl's Court a 2-es metrózónában található, néhány perces sétára a District vonalon elhelyezkedő West Brompton metróállomástól, 4 megállóra a Harrods áruháztól és 16 perces sétára a Fulham negyedtől. A tágas, kényelmes szobák dolgozósarokkal, műholdas TV-vel, valamint káddal és zuhanyzóval ellátott, saját fürdőszobával rendelkeznek. A wifi a szálloda egész területén ingyenes. A La table étteremben à la carte menüt és mindennap sülteket szolgálnak fel svédasztalos formában. Szezonális menük egész évben rendelkezésre állnak. Emellett a vendégek mindennap teljes angol és kontinentális reggelit fogyaszthatnak. A helyszíni pub könnyű harapnivalókkal, élő sportműsorokkal, valamint különféle italokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. Fizetős parkolási lehetőség biztosított a Hotel Ibis London Earls Court mélygarázsában, illetve a szálloda üzleti központtal is rendelkezik. Az Oxford Circus üzletei, valamint a West End negyed színházai és bárjai egyaránt 20 perces metróútra találhatók a West Brompton metróállomástól. A Hyde Park és a Kensington negyed tömegközlekedéssel 11 perc alatt érhető el.

new-icon Hasonló utazások new-icon

new-icon Hotel Maya Alicante

Mediterrán kaland ALICANTÉBAN, medencés 3*-os hotel reggelivel

Spanyolország, Alicante
new-icon
Repülő
new-icon
Reggeli
new-icon
3 éjszaka
new-icon
Transzfer
209 950 HUF-tól new-icon
new-icon Park Inn, Radisson Nürnberg

Advent NÜRNBERGBEN, Európa egyik legrégebbi és legnagyobb karácsonyi vásárában

Németország, Nürnberg
new-icon
Repülő
new-icon
Reggeli
new-icon
2 éjszaka
new-icon
Transzfer
164 950 HUF-tól new-icon
new-icon Hotel International Brno

Dél-csehországi kastélyok

Csehország, Brno
new-icon
Busz
new-icon
Reggeli
new-icon
3 éjszaka
119 900 HUF-tól new-icon
new-icon IBIS Styles Nice Vieux Port

Karácsonyi készülődés a pálmafák alatt - NIZZA az Advent varázsában

Franciaország, Nizza
new-icon
Repülő
new-icon
Reggeli
new-icon
3 éjszaka
new-icon
Transzfer
109 950 HUF-tól new-icon