Balti körutazás autóbusszal

Időszak

augusztus

Nap / éjszaka

8 / 7

Ár

124900 Ft-tól

Utazás

Busz

Ellátás

Reggeli

Tekintse meg az időpontokat!

Időpontok megnyitása.

Címkék:

Városlátogatás Körutazás

Ajánló

1. nap 2020.08.17.     Indulás a hajnali órákban Budapestről. Utazás Szlovákián át Lengyelországba. Utazás közben rövid sétát teszünk Krakkóban, ahol megnézzük az Óváros főbb nevezetességeit (Posztócsarnokot, Városháza tornyát, a Mária-templomot). A városnézés után továbbutazunk Lengyelország fővárosába, Varsóba. Érkezés este, vacsora. (kb.800 km)

2. nap 2020.08.18.     Reggeli után korán tovább utazunk Litvánián keresztül. Délután a térség legjelentősebb katolikus zarándokhelyén a Keresztek hegyénél tartunk pihenőt. A Litván Golgotának is nevezett 10 m magas dombon a becslések szerint 100 ezer különböző méretű és anyagból készült kereszt áll. Továbbutazás Rigába, érkezés az esti órákban, vacsora. (650 km)

3. nap 2020.08.19.     Reggeli után délelőtt városnézés Rigában, a Baltikum legnagyobb városában, amely 2014-ben Európa kulturális fővárosa. Sétánk során felkeressük az UNESCO Világörökség listájára felkerült Rigai óvárost, megnézzük a Szent Péter templomot, a Városháza épületét, a Feketefejűek házát és a Rigai Dómot, majd vásárlási lehetőség és meglepetés program (F) a csoportnak. Este szállás és vacsora Rigában.

4. nap 2020.08.20.     Reggeli után kirándulás Észtország fővárosába Tallinnba.
A városnézésnézés során felkeressük a Castrum Danorum-ot, a Várkastélyt, a Tallinni dómot, az Alekszandr Nyevszkij ortodox katedrálist, a késő gótikus Városházát, a nőtlen kereskedők céhének székházát, a Feketefejűek házát és a Szent Olaf-templomot. A városnézés után szabadprogram. Ezen a délutánon is egy kis meglepetés programmal (F) kedveskedünk utasainknak. Szállás és vacsora Tallinnban. (kb.300 km)

5. nap 2020.08.21.     Reggeli délelőtt még ellátogatunk a Dalos-mezőre és a tengerparti részére Tallinn-nak, majd továbbutazás Vilniusba, Litvánia fővárosába, érkezés a az esti órákban. Ezt követően a szállás elfoglalása Vilniusban, majd vacsora.(kb.600 km)

6. nap 2020.08.22.     Reggeli után megismerkedünk Vilnius óvárosával, mely Észak-Európa fennmaradt középkori városmagjai közül az egyik legnagyobb (3,6 km2). Városnézésünk során megtekintjük a nevezetességeket: Hajnal-kapu, Katedrális tér, Érseki székesegyház, Báthory István által alapított egyetem, művész negyed, ortodox templom, Királyi palota, Gediminas torony… majd szabadprogram Vilniusban. Szállás és vacsora Vilniusban.

7. nap 2020.08.23.     Reggeli után elhagyjuk a Litván fővárost és tovább utazunk a kelet-lengyelországi Lublin városába. Útközben meglátogatjuk a Trakai tórendszer egyik szigetén álló középkori, gótikus Trakai szigetvárat, amely egykor a Litván nagyhercegség székhelye volt. Érkezés után elfoglaljuk a szállást és vacsora. (kb.550 km)

8. nap 2020.08.24.     Reggeli után rövid városnézés Lublinban kb.1,5 óra (Krakkói kapu, Vár, Óvárosi főtér, Katedrális), indulás Budapestre, érkezés a késő esti órákban Budapestre. (kb. 700 km)

Szolgáltatások:

Az ár tartalmazza

  • autóbuszos utazást Budapesttől, 7 éjszaka szállást (2-3 fős szobákban) reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza

  • - fakultatív programok, belépők költsége: kb. 80 Euro/fő (tartalmazza a 3-4. napi „meglepetés program”-ot is)
  • - utasbiztosítás 8 napra: 18 évig: 3.400 Ft, felnőtt: 5.600 Ft
  • - vacsora lehetőség: 35.000 Ft/fő/ 7 alkalom
  • - 1 ágyas felár: 25.000 Ft/fő

Népszerű ajánlatok

7 éjszakás nyaralás Ciprus szigetén

Ciprus - Páfosz

3 éjszaka Máltán repülővel

Málta - Bugibba

Balti körutazás autóbusszal

Baltikum - Lengyelország / Észtország / Litvánia

7 éjszakás máltai nyaralás

Málta - Bugibba

7 éjszakás szuper nyaralás Bulgáriában

Bulgária - Sunny beach

Párizsi romantika repülővel

Franciaország - Párizs

3 éjszakás kikapcsolódás Barcelonában

Spanyolország - Barcelona

Shopping túra: vásárlás a Designer Outlet Parndorfban és a Primarkban

Ausztria - Bécs